Sinds 1961 een begrip!

GPS besturing

GPS machinebesturing grondverzetmachines

Doordat wij al in 2007 zijn ingestapt op de technologie van GPS machinebesturing voor grondverzetmachines kunnen wij hierdoor unieke meerwaarde bieden. Door over de kennis van het hele proces in 3D van ontwerp, uitvoering en oplevering te beschikken, worden de grootste rendementen behaald. Door onze kennis van designs/ontwerpen worden fouten vooraf geëlimineerd en ontstaat een gestructureerde basis voor de uitvoering. Machines en surveyers werken met dezelfde ontwerpen zodat er geen discussies over verschillen ontstaan.

Sneller en nauwkeuriger

Onze machines zijn uitgerust met de nieuwste Trimble apparatuur wat zorg draagt voor een zo hoog mogelijke productie en resulteert in een zo efficiënt mogelijk uitvoeringsproces. Ontwerpen worden online met de machines gecommuniceerd zodat elke machinist op het juiste moment over de juiste ontwerpen beschikt. Op deze manier wordt een zo laag mogelijk brandstofverbruik gerealiseerd wat aansluit bij onze kijk op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Na uitvoering verzorgen wij met de nieuwste survey apparatuur in combinatie met een software pakket de complete oplevering van een project zodat de gehele werkcyclus per project sluitend is.

Stel je vraag!

Gebr. De Haan

Gebr. De Haan uit Bussloo verzorgt voor bedrijven en aannemers grondverzetwerkzaamheden. Innovatie en moderne techniek is een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering van Gebr. De Haan. Sinds 1964 een begrip!

Contact

Bussloselaan 28
7383 AG Voorst
T 0571 261 361
www.dehaanbussloo.nl
info@dehaanbussloo.nl

© 2024 Gebroeders de Haan Bussloo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline