Sinds 1961 een begrip!

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 maanden geleden
Gebr. de haan bussloo

In opdracht van de Gemeente Rheden zijn we in samenwerking met NTP Infra aan de slag gegaan met de aanleg van het Dorpspark de Laak in Rheden, dat onderdeel uitmaakt van het masterplan Zuidflank. De Laak stond ook wel bekend als de kanovijver en wordt nu uitgediept en vergroot.

Het nieuwe Dorpspark heeft niet alleen een recreatieve functie, maar zorgt ook voor een stukje unieke natuur in deze regio. Om water langer vast te houden in het park, worden stroomgeulen gerealiseerd, die worden voorzien van een afdichtende kleilaag. Het zand dat hieruit komt wordt hergebruikt als ondergrond voor een nieuw recreatief voetpad langs de Laak.

Tot slot worden allerlei avontuurlijke elementen aangebracht in het park, zoals stapstenen en trapelementen. Bij een lager waterniveau komen deze tevoorschijn en maken het een ware belevenis!

We zijn trots dat we mogen meewerken aan dit mooie project!

#gebroedersdehaan #gebrdehaan #rheden #gemeenterheden #masterplanzuidflank #zuidflank #NTP #natuur #water #watersysteemanalyse #waterschap
... Lees meerLees minder

Comment on Facebook

Mooi geworden daar.

Leuk dat wij dit ook zo kunnen zien! Wel eens een bezoekje waard! Dankjewel 😉🖐

3 jaren geleden
Gebr. de haan bussloo

In Hattem, op een schitterende locatie langs de A50 en A28 bij knooppunt Hattemerbroek, voert Gebr. de Haan uit Bussloo werkzaamheden uit voor het bouw- en woonrijpmaken van het nieuwe Bedrijvenpark H2O. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van NTP infra. Het plan omvat ongeveer 18 hectare.

De aangevoerde materialen van o.a. zand wordt vanuit de schepen doormiddel van dumpers aangevoerd naar verwerkingslocatie voor cunet- en kavelaanvullingen.Op de beelden is mooi te zien hoe dit in z’n werk gaat.

Bekijk meer informatie en foto's op onze website: dehaanbussloo.nl/project/bedrijvenpark-h2o-hattem/

#hattem #bedrijvenparkh2o #h2o #zwolle
... Lees meerLees minder

3 jaren geleden
Gebr. de haan bussloo

Hele gave beelden vanaf de bouwplaats van Breezicht in Zwolle, waar we in opdracht van NTP Infra het terrein bouwrijp maken voor woningbouw.
We zijn onder andere bezig met het aanleggen van de riolering, het maken van de bouwvakken voor de woningen en het afdichten van een grote sloot (in samenwerking met een ecoloog).
#drone #breezicht #zwolle #grondverzet #Bouwrijpmaken
... Lees meerLees minder

Comment on Facebook

Michel Bakker bouwen!

Mooi filmpje

3 jaren geleden
Gebr. de haan bussloo

In Hessenpoort in Zwolle hebben we in opdracht van NTP Hattem de benodigde graafwerkzaamheden gedaan voor de aanleg van nieuwe watergangen. Deze zorgen voor de afvoer van overtollige neerslag in natte periodes en aanvoer van water in langdurige droge periodes. ... Lees meerLees minder

3 jaren geleden
Gebr. de haan bussloo

In opdracht van Heijmans zijn we aan het werk met de verbreding van de A1 tussen Twello en Deventer en tussen Deventer-Oost en Rijssen. Deze foto's zijn gemaakt ter hoogte van Twello/Wilp, waar we nu bezig zijn met het ophogen van grond voor de nieuwe rijbaan. ... Lees meerLees minder

3 jaren geleden
Gebr. de haan bussloo

Ruimte voor de rivier Deventer. Om de kans op overstromingen langs deze rivier te verminderen, was het nodig het IJsselwater bij hoogwater sneller af te voeren bij Deventer. Binnen het project Ruimte voor de Rivier zijn er diverse uiterwaarden uitgegraven om de IJssel aan beide zijden van de rivier meer ruimte te geven.

In opdracht van Boskalis Nederland hebben wij de grondwerkzaamheden verzorgd, waaronder het uitgraven van de uiterwaarden en afvoering van het zand. Lees verder op: www.ruimtevoorderivier.nl/project/ruimte-voor-de-rivier-deventer/
... Lees meerLees minder

3 jaren geleden
Gebr. de haan bussloo

Op het project De Stede in Zevenaar is onze nieuwe rupskraan type 240-11 in gebruik genomen. ... Lees meerLees minder

3 jaren geleden
Gebr. de haan bussloo

De Challenger 375 PK in actie! ... Lees meerLees minder

Comment on Facebook

Gerard Ganzevles Henri Van de Brink

Laad meer

Stel je vraag!

Gebr. De Haan

Gebr. De Haan uit Bussloo verzorgt voor bedrijven en aannemers grondverzetwerkzaamheden. Innovatie en moderne techniek is een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering van Gebr. De Haan. Sinds 1961 een begrip!

Contact

Bussloselaan 28
7383 AG Voorst
T 0571 261 361
www.dehaanbussloo.nl
info@dehaanbussloo.nl

© 2023 Gebroeders de Haan Bussloo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline