Sinds 1961 een begrip!

Ons verhaal

Gebr. De Haan Bussloo is opgericht in 1964 door de broers Tonnie, Herman en Jan de Haan. Het bedrijf is ontstaan vanuit loonwerk in de landbouw. Wij verzorgen voor bedrijven en aannemers grondverzetwerkzaamheden. De 2e generatie staat aan het roer van het jonge en enthousiaste familiebedrijf.

Door de relatief kleine bedrijfsgrootte zijn de lijnen kort en staat flexibel werken centraal. Innovatie en moderne techniek is een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering van Gebr. De Haan. Sinds 1964 een begrip!

Toen het bedrijf in 1964 begon hadden de Gebroeders de Haan voornamelijk loonwerkmachines. Toen begin jaren 70 de recreatieplas Bussloo werd uitgegraven vanwege de aanleg van de snelwegen A1 en A50, is het bedrijf overgestapt op zandhandel. Midden jaren 80 is het loonwerk afgestoten en werd de focus gelegd op zandwinning en exploitatie.

Het begon allemaal met een trekker en klein machinepark in de jaren 60. Er was op dat moment veel vraag naar loonwerk en daaruit is het bedrijf ontstaan. In de eerste jaren werkten de Gebroeders de Haan alleen maar voor boeren.

Begin 1999 kwam er een einde aan de zandexploitatie, toen de laatste vracht zand werd weggereden uit het depot. Ruim 25 jaar had Gebr. de Haan zandwinning en verkoop van zand uit diverse depots in het recreatiegebied Bussloo gedaan op dat moment.

Naast de zandexploitatie ontwikkelde het bedrijf zich op gebied van grond, weg- en waterbouw, natuurbouw en werkzaamheden op vuilstorten. Het bedrijf heeft altijd in Bussloo gezeten, eerst tegenover de voetbalvereniging SV Cupa en vanaf de jaren 70 op de huidige locatie aan de Bussloselaan.

In 1992 kwam de tweede generatie aan het roer. Al van jongs af aan waren de broers Guido en Roy de Haan betrokken bij het bedrijf en dus was het niet meer dan logisch dat zij het overnamen. Onder hun leiding ging het bedrijf verder met een vooruitstrevende blik gericht op de toekomst. Zo werd in 2007 al gestart met GPS machinebesturing voor grondverzetmachines, waarmee ze echt voorlopers waren op dit gebied.

Het uitgebreide machinepark van Gebr. De Haan Bussloo heeft op dit moment diverse dumpers, shovels, een trilwals, tractoren, rups- en mobiele kranen. Bekijk hier het volledige machinepark. Het bedrijf heeft anno 2019 12 mensen in dienst. De filosofie van het bedrijf is om klein en flexibel te blijven, maar groot genoeg om op grote projecten te worden ingezet.

Gebr. de Haan kan worden ingezet voor het bouwrijp maken van terreinen, boven en onderafdichtingen van stortplaatsen, aanleg van wegen en ecologische zones in natuurgebieden en de voorbereidingen van infrastructuur.

Op dit moment werkt Gebr. De Haan Bussloo aan mooie projecten, zoals de verbreding van de A1 traject Apeldoorn – Azelo in opdracht van Heijmans en de uitbreiding van vuilstort Attero in Wilp.

Stel je vraag!

Gebr. De Haan

Gebr. De Haan uit Bussloo verzorgt voor bedrijven en aannemers grondverzetwerkzaamheden. Innovatie en moderne techniek is een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering van Gebr. De Haan. Sinds 1964 een begrip!

Contact

Bussloselaan 28
7383 AG Voorst
T 0571 261 361
www.dehaanbussloo.nl
info@dehaanbussloo.nl

© 2024 Gebroeders de Haan Bussloo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline