Sinds 1961 een begrip!

Creil Rotterdamsehoek

Het project Inrichting EHS Rotterdamse Hoek is een van de projecten die in het kader van het Provinciaal Meerjaren Programma Flevoland zijn uitgevoerd. Bij de uitwerking van dit project werkt Het Flevo-landschap samen met verschillende partijen, zoals het Waterschap Zuiderzeeland en Landschapsbeheer Flevoland.

Enkele nieuwe kavels, grenzend aan het bestaande bosje in dit gebied, zijn geschikt gemaakt voor moeras- en weidevogels. Er is een plas met moerasranden van circa 10 hectare aangelegd en zijn de kavels omgevormd tot vochtig weidevogel­grasland. Verder zijn enkele poelen voor rugstreeppadden gemaakt. Naast de landschappelijke aanpassingen voor de natuur, is er voor recreanten een stoere wandelroute langs het rietland. Via een brug over de dijksloot loopt de wandelroute door naar het fietspad op de dijk. Een route die zeker voor liefhebbers van rust en vogels aantrekkelijk zal zijn.

Stel je vraag!

Gebr. De Haan

Gebr. De Haan uit Bussloo verzorgt voor bedrijven en aannemers grondverzetwerkzaamheden. Innovatie en moderne techniek is een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering van Gebr. De Haan. Sinds 1964 een begrip!

Contact

Bussloselaan 28
7383 AG Voorst
T 0571 261 361
www.dehaanbussloo.nl
info@dehaanbussloo.nl

© 2024 Gebroeders de Haan Bussloo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline