Sinds 1961 een begrip!

Dorpspark de Laak in Rheden

In opdracht van de Gemeente Rheden zijn we in samenwerking met NTP Infra aan de slag gegaan met de aanleg van het Dorpspark de Laak in Rheden, dat onderdeel uitmaakt van het masterplan Zuidflank. De Laak stond ook wel bekend als de kanovijver en wordt nu uitgediept en vergroot.

Het nieuwe Dorpspark heeft niet alleen een recreatieve functie, maar zorgt ook voor een stukje unieke natuur in deze regio. Om water langer vast te houden in het park, worden stroomgeulen gerealiseerd, die worden voorzien van een afdichtende kleilaag. Het zand dat hieruit komt wordt hergebruikt als ondergrond voor een nieuw recreatief voetpad langs de Laak.

Tot slot worden allerlei avontuurlijke elementen aangebracht in het park, zoals stapstenen en trapelementen. Bij een lager waterniveau komen deze tevoorschijn en maken het een ware belevenis!

Stel je vraag!

Gebr. De Haan

Gebr. De Haan uit Bussloo verzorgt voor bedrijven en aannemers grondverzetwerkzaamheden. Innovatie en moderne techniek is een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering van Gebr. De Haan. Sinds 1964 een begrip!

Contact

Bussloselaan 28
7383 AG Voorst
T 0571 261 361
www.dehaanbussloo.nl
info@dehaanbussloo.nl

© 2024 Gebroeders de Haan Bussloo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline