Sinds 1961 een begrip!

Project aanleg persleiding Balkbrug- Dedemsvaart

Opdrachtgever: NTP infra

In opdracht van Waterschap Drents Overijsselse Delta legt NTP een nieuwe persleiding van 10 kilometer aan. Deze nieuwe leiding komt tussen het gemaal in Balkbrug en de rioolwaterzuivering in Dedemsvaart.

De huidige persleiding is aan vervanging toe. Deze persleiding ligt gedeeltelijk langs de weg Balkbrug – Dedemsvaart. Zodra de nieuwe persleiding in gebruik is wordt de oude leiding afgekoppeld. De nieuwe persleiding is weer op de huidige RWZI aangesloten.

Het aanbrengen van de nieuwe leiding was een complexe klus. Er zijn verschillende obstakels gekruist, zoals: watergangen, kabels, leidingen en wegen. In opdracht van NTP hebben wij de graafwerkzaamheden uitgevoerd die nodig zijn om de leiding te kunnen aanbrengen.

Stel je vraag!

Gebr. De Haan

Gebr. De Haan uit Bussloo verzorgt voor bedrijven en aannemers grondverzetwerkzaamheden. Innovatie en moderne techniek is een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering van Gebr. De Haan. Sinds 1964 een begrip!

Contact

Bussloselaan 28
7383 AG Voorst
T 0571 261 361
www.dehaanbussloo.nl
info@dehaanbussloo.nl

© 2024 Gebroeders de Haan Bussloo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline