Sinds 1961 een begrip!

Bouwrijp maken

Grondwerkzaamheden nieuwe brandweerkazerne Twello

In opdracht van NTP Infra hebben wij de grondwerkzaamheden voor de bouw van de nieuwe brandweerkazerne in Twello verzorgd. De grond aan de Zuiderlaan is bouwrijp gemaakt voor de aannemer. Een mooie klus dichtbij huis! De nieuwe brandweerkazerne zal in begin 2025 gereed zijn. Deze wordt gebouwd door Dijkhof bouw. Het ontwerp van de kazerne […] Lees verder »

BRM Warande in Lelystad

Opdrachtgever: Hoofdaannemer van Gelder Warande is een van de grotere uitbreidingswijken van Lelystad. Het is de jongste woonwijk van Lelystad. Deze woonwijk grenst aan het bosgebied Hollandse Hout. Op korte afstand ligt het natuurgebied De Oostvaardersplassen. Voor de uitbreiding van deze wijk hebben wij in opdracht van Van Gelder de voorbereidende werkzaamheden getroffen voor de […] Lees verder »

Bouw- en woonrijp maken Vlek 14 Ressen

Voor het nieuwbouwproject Vlek 14 in Ressen hebben wij de grondwerkzaamheden uitgevoerd, om het terrein bouw- en woonrijp te maken. Het project is in 2022 uitgevoerd. De start van het projecten bestond uit het verwijderen van de funderingsmaterialen van de oude wegen. Daarna hebben wij de het grondwerk verricht voor de aanleg van de nieuwe […] Lees verder »

Bedrijvenpark H2O Hattem

In Hattem, op een schitterende locatie langs de A50 en A28 bij knooppunt Hattemerbroek, voert Gebr. de Haan uit Bussloo werkzaamheden uit voor het bouw- en woonrijpmaken van dit nieuwe bedrijvenpark. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van NTP infra. Het plan omvat ongeveer 18 hectare. De aangevoerde materialen van o.a. zand wordt vanuit de […] Lees verder »

Breezicht Zwolle

In opdracht van NTP Infra hebben wij het nieuwe deelgebied Breezicht, onderdeel van de wijk Stadshagen in Zwolle, bouwrijp gemaakt voor woningbouw. Onze werkzaamheden betroffen onder andere het aanleggen van de riolering, het maken van de bouwvakken voor de woningen en het afdichten van een grote sloot (in samenwerking met een ecoloog). Beelden oktober 2019 Beelden juni […] Lees verder »

De Stede Zevenaar

In de wijk Groot Holthuizen in Zevenaar hebben we het terrein voor deelgebied De Stede bouw- en woonrijp gemaakt. De Stede is het derde buurtschap in de nieuwbouwwijk en in totaal zullen er ongeveer 275 nieuwe woningen komen. Begin 2019 zijn we gestart met het bouwrijp maken van het terrein. Voor aannemer Hoornstra hebben wij onder […] Lees verder »

Schoolcampus SVOL Lelystad

In Lelystad hebben we begin 2019 het terrein voor de nieuwbouw van een schoolcampus voor SVOL bouwrijp gemaakt. Op de nieuwe campus met de naam Porteum worden 7 gebouwen gerealiseerd. Met ingang van schooljaar 2021-2022 openen de deuren van een gloednieuwe onderwijscampus die bestaat uit drie gebouwen voor het vmbo, drie voor het havo/vwo en een […] Lees verder »

Laak 2B – Laakse Tuinen

In de wijk Amersfoort Vathorst hebben we voor plangebied Laak 2B – Laakse Tuinen het bouwrijp maken van het nieuwbouwproject verzorgd in opdracht van aannemer Heijmans Infra. In september 2018 zijn we gestart met de werkzaamheden. De werkzaamheden bestonden onder andere uit de nodige opruimingswerkzaamheden, van onder andere rioolwerken, verhardingen en groen. Daarnaast moest de grond […] Lees verder »

Balkon Zuid Veenendaal

In Veenendaal hebben we begin 2019 in opdracht van Heijmans Infra, het terrein bouwrijp gemaakt voor nieuwbouwproject Balkon Zuid. Het woningbouwproject ligt aan de rand van de Groene Grens, een natuurgebied tussen Ede en Veenendaal. Het gebied heeft een oppervlakte van 10,5 hectare. Onze werkzaamheden bestonden uit het verrichten van terreinwerkzaamheden, ontgraven en aanvullen van […] Lees verder »

Stel je vraag!

Gebr. De Haan

Gebr. De Haan uit Bussloo verzorgt voor bedrijven en aannemers grondverzetwerkzaamheden. Innovatie en moderne techniek is een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering van Gebr. De Haan. Sinds 1964 een begrip!

Contact

Bussloselaan 28
7383 AG Voorst
T 0571 261 361
www.dehaanbussloo.nl
info@dehaanbussloo.nl

© 2024 Gebroeders de Haan Bussloo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline