Sinds 1961 een begrip!

Infra

Verbreding A1 tussen Hoenderloo en Twello

Om vertraging voor het toenemende (vracht)verkeer op de A1 te voorkomen wordt de A1 verbreed. In opdracht van Heijmans zijn we aan het werk met de verbreding van de A1 tussen Hoenderloo en Twello naar 2 x 4 rijstroken. Daarnaast zijn wij betrokken bij de reconstructie van de toe- en afrit ter hoogte van Bredenoord. […] Lees verder »

Project aanleg persleiding Balkbrug- Dedemsvaart

Opdrachtgever: NTP infra In opdracht van Waterschap Drents Overijsselse Delta legt NTP een nieuwe persleiding van 10 kilometer aan. Deze nieuwe leiding komt tussen het gemaal in Balkbrug en de rioolwaterzuivering in Dedemsvaart. De huidige persleiding is aan vervanging toe. Deze persleiding ligt gedeeltelijk langs de weg Balkbrug – Dedemsvaart. Zodra de nieuwe persleiding in […] Lees verder »

Aanleg Sunspace Solar Park Marknesse

Op het terrein van het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum in Marknesse komt een groot zonnepark, met 74.000 zonnepanelen. Samen goed voor een geschatte opbrengst van zo’n 43 miljoen kWh en genoeg om zo’n 17.000 huishoudens van stroom te voorzien. Voor de aanleg van het park hebben wij de opdracht gekregen om de voorbereidende werkzaamheden te […] Lees verder »

Dorpspark de Laak in Rheden

In opdracht van de Gemeente Rheden zijn we in samenwerking met NTP Infra aan de slag gegaan met de aanleg van het Dorpspark de Laak in Rheden, dat onderdeel uitmaakt van het masterplan Zuidflank. De Laak stond ook wel bekend als de kanovijver en wordt nu uitgediept en vergroot. Het nieuwe Dorpspark heeft niet alleen […] Lees verder »

Inrichting Park WRM ’t Groene Wold

In Almere, in het stadsdeel Almere Hout hebben we in opdracht van NTP Infra de inrichting verzorgd van het Park WRM ’t Groene Wold. Een project waar we trots op zijn! Begin 2023 zijn deze werkzaamheden uitgevoerd, bestaande uit grondwerkzaamheden, aanleg van Wadi’s en diverse duikers. We zijn gestart met het verwijderen en afvoeren van […] Lees verder »

Milligerplas Zwolle

Aan de Milligerplas wordt de nieuwe wijk Breezicht gerealiseerd en daarnaast ligt er een leuke strandtent ‘Milligers’. Rondom deze strandtent hebben wij diverse infrawerkzaamheden verricht, zoals de aanleg van parkeerplaatsen en de aankleding rondom de strandtent. Daarnaast hebben wij ook het strand aan de zuidzijde van de plas aangelegd. Lees verder »

Breezicht Zwolle

In opdracht van NTP Infra hebben wij het nieuwe deelgebied Breezicht, onderdeel van de wijk Stadshagen in Zwolle, bouwrijp gemaakt voor woningbouw. Onze werkzaamheden betroffen onder andere het aanleggen van de riolering, het maken van de bouwvakken voor de woningen en het afdichten van een grote sloot (in samenwerking met een ecoloog). Beelden oktober 2019 Beelden juni […] Lees verder »

Verbreding A1 2019

Om vertraging voor het toenemende (vracht)verkeer op de A1 te voorkomen wordt de A1 verbreed. In opdracht van Heijmans zijn we aan het werk met de verbreding van de A1 tussen Twello en Deventer naar 2 x 4 rijstroken en tussen Deventer-Oost en Rijssen naar 2 x 3 rijstroken. Lees verder »

Aanleg N18 – Nieuwe Twenteroute

In samenwerking met KWS is de autoweg N18 aangelegd, tussen Eibergen tot de aansluiting Enschede. De autoweg N18 loopt van Varsseveld naar Enschede, deze weg loopt om de kernen van Eibergen, Haaksbergen en Usselo heen en wordt ook wel de Nieuwe Twenteroute genoemd. Lees verder »

Watergangen Hessenpoort

Voor de uitbreiding van het industrieterrein Hessenpoort is dit gebied dat bestaat uit gras- en bouwland bouwrijp gemaakt. De huidige waterhuishouding in het gebied van Hessenpoort zijn gevormd door watergangen die in beheer zijn bij het waterschap Groot Salland. De watergangen van het waterschap zorgen voor de afvoer van overtollige neerslag en voor aanvoer van water […] Lees verder »

Spooronderdoorgang Nijkerk

In opdracht van Van Spijker Infrabouw hebben wij de grondwerkzaamheden mogen verrichten bij de aanleg van de nieuwe spooronderdoorgang in Nijkerk. Het project betreft het vervangen van de bestaande spoorwegovergang Amersfoortseweg door een onderdoorgang voor auto’s, fietsers en voetgangers. Lees verder »

Geluidswal Beuningen

In Beuningen hebben wij de grondwerkzaamheden verzorgd bij de aanleg van de nieuwe geluidswal langs de A73, in opdracht van Boskalis Nederland. Lees verder »

Rotonde Terborg N818

In opdracht van Van Gelder Groep hebben wij in Terborg grondwerkzaamheden verricht voor de aanleg van een rotonde op de N818, op het kruispunt van de Munstermanstraat en de Keppelbroeksdijk. Aan de noordzijde zijn de parallelweg en de watergang worden verlegd. Aan de zuidzijde zijn vrijliggende fietspaden aangelegd rondom de rotonde. Lees verder »

Onderdoorgang Colmschate

In Deventer, in de wijk Colmschate, hebben we grondwerkzaamheden verricht voor de onderdoorgang Oostriklaan. Door de aanleg van de onderdoorgang vlakbij station Deventer Colmschate, kan het verkeer sneller en veiliger doorstromen en is er ruimte voor groen in de ruimte rondom de tunnel ontstaan. In maart 2017 zijn we gestart met de werkzaamheden en begin […] Lees verder »

Stel je vraag!

Gebr. De Haan

Gebr. De Haan uit Bussloo verzorgt voor bedrijven en aannemers grondverzetwerkzaamheden. Innovatie en moderne techniek is een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering van Gebr. De Haan. Sinds 1964 een begrip!

Contact

Bussloselaan 28
7383 AG Voorst
T 0571 261 361
www.dehaanbussloo.nl
info@dehaanbussloo.nl

© 2024 Gebroeders de Haan Bussloo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline