Sinds 1961 een begrip!

Natuur / Water

BRM Warande in Lelystad

Opdrachtgever: Hoofdaannemer van Gelder Warande is een van de grotere uitbreidingswijken van Lelystad. Het is de jongste woonwijk van Lelystad. Deze woonwijk grenst aan het bosgebied Hollandse Hout. Op korte afstand ligt het natuurgebied De Oostvaardersplassen. Voor de uitbreiding van deze wijk hebben wij in opdracht van Van Gelder de voorbereidende werkzaamheden getroffen voor de […] Lees verder »

Dorpspark de Laak in Rheden

In opdracht van de Gemeente Rheden zijn we in samenwerking met NTP Infra aan de slag gegaan met de aanleg van het Dorpspark de Laak in Rheden, dat onderdeel uitmaakt van het masterplan Zuidflank. De Laak stond ook wel bekend als de kanovijver en wordt nu uitgediept en vergroot. Het nieuwe Dorpspark heeft niet alleen […] Lees verder »

Bovenafdichting Attero Wilp

Eind 2022 hebben we in Wilp bij Attero bovenafdichting aangebracht. De werkzaamheden bestonden uit het aanbrengen van de funderings- en uitvullaag met AEC bodemas. AEC-bodemas wordt met name toegepast in grootschalige ophogingen. Het is materiaal dat overblijft na verbranding van afval in een afvalenergiecentrale (AEC). Hierna is een zandlaag aangebracht met een synthetische afdichtingslaag, die […] Lees verder »

Bergingsvijver Hessenpoort Zwolle

In Zwolle hebben wij de aanleg van een bergingsvijver op industrieterrein Hessenpoort verzorgd. Deze werkzaamheden hebben wij in begin 2022 uitgevoerd. Eerst is de bergingsvijver ontgraven en de grond is afgevoerd naar diverse plekken op het bedrijventerrein, voor kavelophogingen van nieuwbouw. Daarna hebben we diverse wandelpaden aangelegd, die we voorzien hebben van een steenmengsel met […] Lees verder »

Inrichting Park WRM ’t Groene Wold

In Almere, in het stadsdeel Almere Hout hebben we in opdracht van NTP Infra de inrichting verzorgd van het Park WRM ’t Groene Wold. Een project waar we trots op zijn! Begin 2023 zijn deze werkzaamheden uitgevoerd, bestaande uit grondwerkzaamheden, aanleg van Wadi’s en diverse duikers. We zijn gestart met het verwijderen en afvoeren van […] Lees verder »

Milligerplas Zwolle

Aan de Milligerplas wordt de nieuwe wijk Breezicht gerealiseerd en daarnaast ligt er een leuke strandtent ‘Milligers’. Rondom deze strandtent hebben wij diverse infrawerkzaamheden verricht, zoals de aanleg van parkeerplaatsen en de aankleding rondom de strandtent. Daarnaast hebben wij ook het strand aan de zuidzijde van de plas aangelegd. Lees verder »

Park Zuidpolder Eemnes

In opdracht van en samen met Heijmans hebben wij in Eemnes de aanleg mogen doen van het nieuwe park Zuidpolder. Het park bestaat uit een natuurspeelplaats, losloopgebied voor honden en een waterretentiegebied. Lees verder »

Creil Rotterdamsehoek

Het project Inrichting EHS Rotterdamse Hoek is een van de projecten die in het kader van het Provinciaal Meerjaren Programma Flevoland zijn uitgevoerd. Bij de uitwerking van dit project werkt Het Flevo-landschap samen met verschillende partijen, zoals het Waterschap Zuiderzeeland en Landschapsbeheer Flevoland. Enkele nieuwe kavels, grenzend aan het bestaande bosje in dit gebied, zijn geschikt […] Lees verder »

Ruimte voor de rivier Deventer

Om de kans op overstromingen langs deze rivier te verminderen, was het nodig het IJsselwater bij hoogwater sneller af te voeren bij Deventer. Binnen het project Ruimte voor de Rivier zijn er diverse uiterwaarden uitgegraven om de IJssel aan beide zijden van de rivier meer ruimte te geven. In opdracht van Boskalis Nederland hebben wij […] Lees verder »

Ecozone Oude IJssel

Bij Laag Keppel moest een ecozone worden aangelegd langs de Oude IJssel. Wij hebben de grondwerkzaamheden verricht voor de aanleg van deze zone, onder andere het uitgraven van een deel langs de oever aan de Oude IJssel. Lees verder »

Stel je vraag!

Gebr. De Haan

Gebr. De Haan uit Bussloo verzorgt voor bedrijven en aannemers grondverzetwerkzaamheden. Innovatie en moderne techniek is een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering van Gebr. De Haan. Sinds 1964 een begrip!

Contact

Bussloselaan 28
7383 AG Voorst
T 0571 261 361
www.dehaanbussloo.nl
info@dehaanbussloo.nl

© 2024 Gebroeders de Haan Bussloo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline