Sinds 1961 een begrip!

Stortplaatsen

Bovenafdichting Attero Wilp

Eind 2022 hebben we in Wilp bij Attero bovenafdichting aangebracht. De werkzaamheden bestonden uit het aanbrengen van de funderings- en uitvullaag met AEC bodemas. AEC-bodemas wordt met name toegepast in grootschalige ophogingen. Het is materiaal dat overblijft na verbranding van afval in een afvalenergiecentrale (AEC). Hierna is een zandlaag aangebracht met een synthetische afdichtingslaag, die […] Lees verder »

Aanleg slibbassin Wijster

In Wijster, op de locatie Atterlo, hebben wij in opdracht van NTP Infra een water slibbassin aangelegd. In het bassin worden diverse types grond en slib ingenomen en verwerkt. Het project is begin 2022 uitgevoerd. Eerst is overtollige grond van het terrein verwijderd en afgevoerd. Daarna hebben wij de grondkades opgezet en afgewerkt met gezeefde […] Lees verder »

Aanleg onderafdichting Attero

Voor een nieuw stortvak op de stortplaats van Attero in Wilp-Achterhoek hebben wij de onderafdichting verzorgd. Het gaat om stortvak 10 op het 75 hectare tellende terrein in Wilp. In opdracht van NTP Hattem dichten we de stortplaats af zodat er geen schadelijke stoffen of vloeistoffen de bodem in gaan. Trisoplast is de minerale bodemafdichting […] Lees verder »

Stortplaats Mineralz

In Zevenaar hebben we voor de aanleg van een nieuw depot bij de stortplaats Mineralz Zweekhorst  diverse werkzaamheden verricht. In opdracht van aannemer NTP Hattem hebben we de onderafdichting en drainage aangelegd voor een nieuw depot op deze stortplaats, inclusief de benodigde grondwerkzaamheden en aanleg van putten, verharding en persleiding- en kabels. Lees verder »

Stel je vraag!

Gebr. De Haan

Gebr. De Haan uit Bussloo verzorgt voor bedrijven en aannemers grondverzetwerkzaamheden. Innovatie en moderne techniek is een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering van Gebr. De Haan. Sinds 1964 een begrip!

Contact

Bussloselaan 28
7383 AG Voorst
T 0571 261 361
www.dehaanbussloo.nl
info@dehaanbussloo.nl

© 2024 Gebroeders de Haan Bussloo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline