Sinds 1961 een begrip!

Kom jij bij ons werken?

Gebr. De Haan Bussloo bestaat al meer dan 55 jaar, maar dat betekent niet dat we ‘oud en stoffig’ zijn. We zijn een dynamisch bedrijf met 12 mensen in dienst. Ons team is relatief jong en we komen regelmatig bij elkaar, ondanks dat iedereen op een eigen project werkzaam is. De betrokkenheid en collegialiteit is hoog!

Je werkt bij ons op projecten op locatie, dus dat betekent dat je een zelfstandige werkhouding moet hebben. Verder vinden we het belangrijk om in beweging te blijven, mee te gaan met nieuwe innovaties en onze blik te richten op de toekomst. Je moet dus niet bang zijn om met ons mee vooruit te gaan.

Ben jij een ervaren machinist of heb je interesse om dat te worden? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en wie weet kom jij ons team versterken!

Sollicitatieformulier

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg.

Stel je vraag!

Gebr. De Haan

Gebr. De Haan uit Bussloo verzorgt voor bedrijven en aannemers grondverzetwerkzaamheden. Innovatie en moderne techniek is een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering van Gebr. De Haan. Sinds 1961 een begrip!

Contact

Bussloselaan 28
7383 AG Voorst
T 0571 261 361
www.dehaanbussloo.nl
info@dehaanbussloo.nl

© 2021 Gebroeders de Haan Bussloo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline